Активирај се! - за унапређење друштвене и политичке партиципације младих у руралним заједницама Костолца и Смедерева

1.    Ко смо ми?

Невладина организација „Друштво Ром Костолац“ 
Назив иницијативе: „Активирај се !“

2.    Шта тачно желимо?

Кроз наш пројекат „Активирај се“, организујемо 5 едукативних радионица, укључујући културно вече са приказом едукативног филма и дебатом, како бисмо мотивисали младе и омогућили им да стекну знање и вештине потребне за активно учешће у друштву. Наша намера је допринети стварању активније и инклузивније друштвене средине у којој ће млади имати глас и прилику за промене.

3.    За шта се боримо?

Унапредити друштвену и политичку партиципацију младих у руралним заједницама Костолца и Смедерева, доприносећи тако развоју активнијег и инклузивнијег друштва. 

С обзиром на то да се у нашим заједницама у Костолцу и Смедереву, суочавамо са озбиљним проблемом недостатка активизма и политичке и друштвене партиципације младих, кроз едукативне радионице са младима које имају за циљ едукацију и само мотивисање учесника да се уључе у активизам, постану активни градјани и преузму иницијативу, желимо да променимо ту ситуацију са младима у нашим срединама и створимо инклизивније друштво.

Подржи иницијативу

САЗНАЈТЕ ПРВИ!

Уколико желите да уштедите своје време и да увек будете правовремено информисани о инцијативама, пријавите се на мејлинг листу.

Message sent.