Конкурс Мењамо заједно је отворен

Имаш идеју за промену, недостаје ти новац и искуство? Пријави се на конкурс "Мењамо заједно". Позивамо визионаре из комшилука, ентузијасте прве класе и све истинске борце-активисте да обрате пажњу!  

Ко може да се пријави?

Формална и неформална удружења грађана са територије Подунавског и Браничевског округа имају право да се пријаве и покажу свету своју активистичку идеју.

Шта је активистичка идеја?

Свака идеја која доноси или инспирише позитивне промене, а притом и активира друге људе да предузму акцију за бољу будућност. Било да се бориш за екологију кроз чишћење приобаља, подржаваш инклузију кроз образовање деце, сређујеш парк или игралиште у свом крају или ствараш перформанс који мења перспективе – твоја активистичка идеја увек има моћ да обликује свет око нас!

Како да се пријавите?

Попуните кратки пријемни формулар на линку испод и поделите са нама вашу идеју и визију:  https://docs.google.com/forms/d/1CJMHbwX5bz9dV-B-9lxhyAvNXv2ydw3zvo2-jN_abUQ/edit

Колика је подршка?

За 7 одабраних идеја је обезбеђена финансијска подршка од 800 долара, али то није све. Носиоци ових идеја ће имати прилику да прођу 4 менторске обуке које ће вам помоћи да савладате неке од кључних активистичких изазова из прве руке и уз помоћ искусних ментора-активиста. Пријава иде тако што се пријављује иницијална идеја, након чега ће бити одабране идеје бити детаљније са нама.

Рок за пријаве

Конкурс траје до 5. септембра 2023. године, до поноћи! Заједно можемо донети позитивне промене које ће обогатити наше заједнице. Ако имате било каквих питања, не устручавајте се да нам пишете у ДМ-овима или путем мејла на sanja.dimic@protok21.org.rs. 

 

САЗНАЈТЕ ПРВИ!

Уколико желите да уштедите своје време и да увек будете правовремено информисани о инцијативама, пријавите се на мејлинг листу.

Message sent.