Зашто би требало да подржиш иницијативе других?

Подршка иницијативама других грађана је од суштинске важности за јачање заједништва, разноликости идеја и међусобне подршке. Кроз солидарност и отвореност према идејама других, стварамо простор за отворену размену мишљења и остварење заједничких циљева, што резултира позитивним променама и одрживим напретком наше заједнице.

project

Уређење Дома културе у Марковцу

Ову иницијативу потписују грађани који подржавају активности Сеоског културног центра Марковац и њихове напоре да се обнови и у потпуности за рад оспособи Дом културе у Марковцу.
Детаљније
project

Прича у коду - Да оживе споменици културе у Смедереву

Ову иницијативу потписују грађани који подржавају борбу удружења Културни центар Талас за промоцију и боље разумевање културног и историјског наслеђа Смедерева.
Детаљније
project

Смеће у вреће - Враново без дивљих депонија!

Ову иницијативу потписују грађани који подржавају удружење КУД Враново у борби за уклањање дивљих депонија и успостављање комуналне инфрастуктуре у Вранову.
Детаљније
project

Критична маса - за бициклистичке стазе у Смедереву

Ову иницијативу потписују грађани који подржавају изградњу бициклистичких стаза у Смедереву за коју се залаже удружење Урбано зелено 2022.
Детаљније
project

За унапређење дечијих игралишта у Смедереву

Ову петицију потписују грађани који желе да се унапреде игралишта у Смедереву и да се повећа њихов број, као и да постоји надзор да би се спречио вандализам.
Детаљније
project

Пијаћа вода за мештане Кличевца

Ову петицију потписују грађани који подржавају мештане села Кличевац у борби за обезбеђивање здраве, пијаће воде.
Детаљније
project

Смедерево без пластичних чаша у вртићима

Ову петицију потписују грађани који желе да подрже прелазак са пластичних чаша за једнократну употребу на еколошки прихватљивије алтернативе. Ваш потпис је корак ка чистијој и здравијој будућности за нашу децу и нашу заједницу.
Детаљније
project

За будућност Хомоља

Ову иницијативу потписују грађани који желе да Жагубица искористи своје пољопривредне и туристичке предности како би грађани ове општине живели боље.
Детаљније
project

Субвенције државе за енергетску ефикасност мог дома у Смедереву

Ову иницијативу потписују грађани који желе снажнију подршку државе и града за улагања у енергетску ефикасност домаћинства кроз субвенције и ефикаснији систем подшке.
Детаљније

САЗНАЈТЕ ПРВИ!

Уколико желите да уштедите своје време и да увек будете правовремено информисани о инцијативама, пријавите се на мејлинг листу.

Message sent.