Очувајмо игру: Још један корак ка безбеднијим игралиштима у Смедереву

Иницијатива "Очувајмо игру" наставља своју мисију унапређења дечјих игралишта у Смедереву са још једном успешном акцијом прикупљања потписа. Ова акција је реализована у самом срцу Смедерева, где су грађани остављали своје потписе подршке петицији.

Ускоро била је и нова акција у Тврђави, најава ове акције имала је реакцију од стране ЈКП Тврђава, које се бацили на посао и кренули поправљати игралиште. На нашој акцији велики број грађана придружио се веселој атмосфери. Уз подршку наших партнера из Урбано Зелено, деци смо омогућили спортске активности и анимацију. Потписивање петиције за боља дечја игралишта било је срце ове акције.

Осим тога, заједно са децом, цртали смо игралиште снова, најављујући наредну онлине акцију. На друштвеним мрежама смо организовали онлине изложбу дечијих радова под називом "Моје игралиште из снова" како бисмо скренули пажњу на проблем дечјих игралишта у Смедереву.

Након ове успешне акције, добили смо подршку од стране SDCaffee и имали част да гостујемо на Радио Београду 202, где смо представили нашу иницијативу. С поносом смо 22. децембра предали Градској управи петицију, заједно с предлогом јавних политика. Верујемо да ће наше идеје бити озбиљно разматране, јер смо уверени да заједно можемо створити безбедна и срећна места за игру наше деце. Хвала свима који су подржали ову мисију!
 

САЗНАЈТЕ ПРВИ!

Уколико желите да уштедите своје време и да увек будете правовремено информисани о инцијативама, пријавите се на мејлинг листу.

Message sent.