Отворен конкурс ”Мењамо заједно”

Имаш идеју за промену, недостаје ти новац и искуство? Пријави се на конкурс "Мењамо заједно". Позивамо визионаре из комшилука, ентузијасте прве класе и све истинске борце-активисте да обрате пажњу!

Ко може да се пријави?
Појединци, формална и неформална удружења грађана са територије Подунавског и Браничевског округа имају право да се пријаве и покажу свету своју активистичку идеју.
Детаљније услове и текст конкурса прочитај на: https://www.menjamozajedno.rs/files/uslovi-konkursa.pdf

Шта је активистичка идеја?
Свака идеја која доноси или инспирише позитивне промене, а притом и активира друге људе да предузму акцију за бољу будућност. Било да се бориш за екологију кроз чишћење приобаља, подржаваш инклузију кроз образовање деце, сређујеш парк или игралиште у свом крају или ствараш перформанс који мења перспективе – твоја активистичка идеја увек има моћ да обликује свет око нас!

Како да се пријавиш?
Размисли о корацима своје идеје, опиши је укратко у тексту или видеу до 3 минута и пошаљи путем линка на једноставан начин: https://docs.google.com/forms/d/1d9Ac1mDhP_yEjVtkfbLaPzStNq4vRq3g4lu9E0Hyxis/viewform?edit_requested=true

Врста подршке и систем одабира
Носиоци одабраних десет идеја имаће прилику да прођу онлајн и уживо менторску обуку која ће им помоћи да савладају неке од кључних активистичких изазова из прве руке, уз помоћ искусних ментора-активиста , као и да разраде своју идеју пре коначног одабира победника конкурса. Шест најбољих идеја добиће финансијску подршку од 800 долара, као и менторску помоћ.

Рок за пријаве
Конкурс траје до 7. јуна 2024. године, до поноћи. Уколико имате додатна питања, можете нам писати на мејл: sanja.dimic@protok21.org.rs.

САЗНАЈТЕ ПРВИ!

Уколико желите да уштедите своје време и да увек будете правовремено информисани о инцијативама, пријавите се на мејлинг листу.

Message sent.